015 - 666 74 02

Arbeidsrecht specialist in Den Haag nodig?

In een arbeidsconflict verzeild geraakt?

Een arbeidsconflict kan vervelende gevolgen hebben. Een hoog opgelopen arbeidsconflict leidt veelal tot onrust binnen de organisatie en resulteert meer dan eens in een ziekmelding. Uiteindelijk is niemand bij dergelijke geschillen gebaat en is het zaak snel een oplossing te bereiken. Soms kan een goed gesprek helpen en soms is het beter dat partijen afscheid van elkaar nemen. Dat kan bijvoorbeeld door middel van een vaststellingsovereenkomst.

Specialist arbeidsconflict

Zowel voor de werkgever als de werknemer kan een arbeidsconflict vervelend uitpakken. Voor een specialist op het gebied van arbeidsrecht in Den Haag zit u goed bij Corbeij Juridisch Advies. Als u contact met ons opneemt, maken we een afspraak voor een eerste kennismaking. Laat een arbeidsconflict niet uit de hand lopen en schakel onze jurist arbeidsrecht in.

Verschillende oorzaken voor een arbeidsconflict

Een arbeidsconflict kan veel verschillende oorzaken hebben. Er ontstaan conflicten over de vraag of iemand een contract heeft voor (on)bepaalde tijd, over arbeidsongeschiktheid, over een verhuizing, ziekte en re-integratie maar ook over een concurrentiebeding, een relatiebeding en nevenwerkzaamheden. In veel gevallen ontstaan conflicten over de vraag of sprake is van disfunctioneren. Soms volgt een ontslagprocedure en in veel gevallen wordt onderhandeld over een afvloeiingsregeling. Neem een arbeidsrecht specialist van ons kantoor in Den Haag in de arm die u kan adviseren over wat u moet doen en wat uw rechten en plichten zijn.

 

sytske corbeij

Sytske Corbeij

Na de studie Nederlands Recht succesvol te hebben afgerond is mevr. Corbeij met veel passie en toewijding bij verschillende advocatenkantoren werkzaam geweest. Om haar missie binnen het arbeidsrecht en het huurrecht daadwerkelijk te kunnen realiseren heeft ze in 2012 Corbeij Juridisch Advies opgericht. Een persoonlijke benadering, inlevingsvermogen en een praktische insteek zorgen voor de succesvolle afhandeling van zaken.

 

Waarom Corbeij Juridisch Advies?

  • Persoonlijke en betrokken aanpak
  • Voor werknemers en werkgevers
  • We komen desgewenst bij u thuis langs

Maak gerust een afspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een intake gesprek door te bellen naar 015 - 666 74 02.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

U kunt o.a. bij ons terecht voor:
  • Arbeidsrecht
  • Contractrecht
  • Ontslagrecht

Afspraaklocatie

Corbeij Juridisch Advies
Marshallaan 2
2625 GZ Delft


Hoofdvestiging