015 - 666 74 02

Arbeidsrecht specialist in Den Haag nodig?

Arbeidsovereenkomst opstellen?

Wilt u in Den Haag en omgeving hulp bij het opstellen van een goede arbeidsovereenkomst? Onze arbeidsrecht specialisten weten precies hoe ze een dergelijke overeenkomst moeten opstellen. Een vergissing of ontbrekende clausule kan namelijk voor grote problemen zorgen. Wij zorgen ervoor dat uw arbeidsovereenkomst compleet is.

Er zijn arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd en voor onbepaalde tijd. Voor beide soorten contracten kunnen we u juridisch advies geven.

Gespecialiseerd in contractenrecht

Onze arbeidsrecht specialisten zijn gespecialiseerd in het contractenrecht. U kunt onze specialist daarom zowel als werkgever of als werknemer inschakelen. Voor werkgevers zorgen we ervoor dat uw contracten waterdicht zijn. Zo bieden we bescherming tegen problemen. We kunnen ook extra clausules in de arbeidsovereenkomst verwerken.

Werknemers adviseren we graag wanneer zij op het punt staan om een nieuwe arbeidsovereenkomst te tekenen. Ook kunnen we u juridisch bijstaan wanneer u een geschil met uw werkgever heeft.

Afspraak met arbeidsrecht specialisten

Kunt u juridisch advies over een arbeidsovereenkomst gebruiken in de regio van Den Haag? Maak dan vandaag nog een afspraak met Corbeij Juridisch Advies. Bel ons of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag.

 

sytske corbeij

Sytske Corbeij

Na de studie Nederlands Recht succesvol te hebben afgerond is mevr. Corbeij met veel passie en toewijding bij verschillende advocatenkantoren werkzaam geweest. Om haar missie binnen het arbeidsrecht en het huurrecht daadwerkelijk te kunnen realiseren heeft ze in 2012 Corbeij Juridisch Advies opgericht. Een persoonlijke benadering, inlevingsvermogen en een praktische insteek zorgen voor de succesvolle afhandeling van zaken.

 

Waarom Corbeij Juridisch Advies?

  • Persoonlijke en betrokken aanpak
  • Voor werknemers en werkgevers
  • We komen desgewenst bij u thuis langs

Maak gerust een afspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een intake gesprek door te bellen naar 015 - 666 74 02.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

U kunt o.a. bij ons terecht voor:
  • Arbeidsrecht
  • Contractrecht
  • Ontslagrecht

Afspraaklocatie

Corbeij Juridisch Advies
Marshallaan 2
2625 GZ Delft


Hoofdvestiging