015 - 666 74 02

Arbeidsrecht specialist in Den Haag nodig?

Jurist arbeidsrecht

Een jurist arbeidsrecht helpt werkgevers en werknemers bij zaken zoals arbeidsovereenkomsten, reorganisaties, ontslagen en bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid. Vaak is het inschakelen van een arbeidsrecht advocaat in Den Haag niet nodig en kan een arbeidsjurist u helpen. Wij zijn breed gespecialiseerd en helpen u van A tot Z bij uw kwestie. Wij zijn toegankelijk en persoonlijk en hebben altijd op korte termijn tijd voor u. Lees hieronder meer over ons of bel direct naar 015 - 666 74 02. Wij staan u graag te woord.

jurist arbeidsrecht Den Haag

Conflict op het werk? Corbeij Juridisch Advies staat voor u klaar.

Verschil jurist en advocaat

Er zijn bepaalde procedures die alleen door advocaten uitgevoerd kunnen worden, zoals echtscheidingsprocedures. Veel procedures binnen het arbeidsrecht kunnen echter door juristen gedaan worden. Veel mensen weten niet dat een jurist hen vaak ook kan helpen. Denk hierbij aan werknemer ontslaan of bij werkgever betaalt niet.

Juristen zijn over het algemeen voordeliger dan advocaten. Het is daarom vaak zonde om een advocaat in te schakelen voor iets dat een jurist kan doen. Vraag een jurist altijd of hij of zij zich heeft aangesloten bij een branchevereniging. Op die manier weet u dat u een betrouwbare jurist in de arm neemt en dat uw zaak in goede handen is. Arbeidsrecht specialist Den Haag Corbeij Juridisch Advies is u graag van dienst.

Wat doet een jurist arbeidsrecht?

Een jurist arbeidsrecht kan u bij alles wat met de verhoudingen tussen werkgever en werknemer te maken heeft helpen. Denk hierbij aan:

 • arbeidsconflicten
 • beĆ«indiging van arbeidsovereenkomsten
 • opstellen van arbeidsovereenkomsten
 • vakantie en verlof
 • proeftijdsbeding
 • concurrentie- en relatiebeding
 • reorganisatie
 • ontslag op staande voet
 • ontslag bij ziekte
 • verplichtingen werknemer
 • verplichtingen werkgever
 • collectief ontslag

In veel gevallen treedt een arbeidsrecht jurist op als mediator/onderhandelaar. Bij een arbeidsconflict of bij ontslag tijdens ziekte proberen wij altijd tot een middenweg te komen voor beide partijen. Is dit wel mogelijk, dan kan er veel tijd en geld bespaard worden.

Corbeij Juridisch Advies

Corbeij Juridisch Advies is breed gespecialiseerd. Sinds 2012 zijn wij als jurist arbeidsrecht in Den Haag actief. Wij hebben al veel werkgevers en werknemers met hun kwesties mogen helpen. Wij focussen op persoonlijke begeleiding. Naast inlevingsvermogen is onze praktische aanpak onze kracht. Samen met u bekijken we hoe we tot de voor u beste oplossing kunnen komen. Wij luisteren naar uw verhaal, maar kijken ook verder en geven u advies over alle mogelijke oplossingen.

Juridisch advies arbeidsrecht

Door jaren ervaring als jurist arbeidsrecht bent u bij ons verzekerd van hoogwaardig juridisch advies arbeidsrecht. Naast ervaring als jurist hebben wij ook veel ervaring vanuit het bedrijfsleven. Zo heeft mr. Ruiter-Corbeij jarenlang gewerkt als beleidsmedewerker juridische zaken bij een branchevereniging. In deze functie adviseerde zij midden- en kleine bedrijven op juridisch gebied. Wij weten dus precies hoe het er op en toe gaat in het bedrijfsleven en staan op uw niveau.

Jurist arbeidsrecht Den Haag

Heeft u direct een jurist arbeidsrecht in Den Haag nodig? Wij zijn altijd bereikbaar om u te woord te staan. Neem gerust contact op door te bellen 015 - 666 74 02 of door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

sytske corbeij

Sytske Corbeij

Na de studie Nederlands Recht succesvol te hebben afgerond is mevr. Corbeij met veel passie en toewijding bij verschillende advocatenkantoren werkzaam geweest. Om haar missie binnen het arbeidsrecht en het huurrecht daadwerkelijk te kunnen realiseren heeft ze in 2012 Corbeij Juridisch Advies opgericht. Een persoonlijke benadering, inlevingsvermogen en een praktische insteek zorgen voor de succesvolle afhandeling van zaken.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

U kunt o.a. bij ons terecht voor:
 • Arbeidsrecht
 • Contractrecht
 • Ontslagrecht

Afspraaklocatie

Corbeij Juridisch Advies
Marshallaan 2
2625 GZ Delft


Hoofdvestiging