015 - 666 74 02

Arbeidsrecht specialist in Den Haag nodig?

Arbeidsongeschikt geraakt?

Bent u arbeidsongeschikt geraakt of langdurig ziek of heeft u een zieke werknemer in dienst? Dit is erg vervelend, helemaal als u niet weet wat uw rechten en plichten zijn bij ziekte. Krijg inzicht in uw situatie en schakel onze hulp in. Wij adviseren u graag bij ziekte en vertellen u waar u recht op heeft en aan welke plichten u moet voldoen. Corbeij Juridisch Advies is de specialist op het gebied van arbeidsrecht in Den Haag. De verhouding tussen een werknemer en een werkgever kan op spanning komen te staan als een werknemer lang ziek is. Een werkgever kan bijvoorbeeld twijfelen aan de ernst van de ziekte.

Zorg ervoor dat uw situatie niet uitloopt in een arbeidsconflict en laat u goed adviseren door een jurist arbeidsrecht. Wij staan u bij in Den Haag en omstreken.

Ontslag en arbeidsongeschikt

Gedurende de eerste twee jaar van arbeidsongeschiktheid geldt een ontslagverbod. Dat betekent niet dat er gedurende die periode geen einde aan de arbeidsovereenkomst zou kunnen komen. Veel werkgevers streven namelijk naar een ontslag tijdens ziekte. In sommige gevallen is dat ook gewoon mogelijk. De wetgeving op het gebied van ziekte en re-integratie is dusdanig ingewikkeld dat het onmogelijk is voor een werkgever of een werknemer om te weten wat zijn of haar rechten en plichten zijn. Laat u daarom tijdig adviseren zodat een langslepende ziekte of een eventuele (loon)sanctie van de uitkeringsinstantie voorkomen kan worden.

Woont u in Den Haag of regio Den Haag en wilt u advies bij langdurige ziekte, arbeidsongeschiktheid of letselschade? Neem dan contact op met ons.

 

sytske corbeij

Sytske Corbeij

Na de studie Nederlands Recht succesvol te hebben afgerond is mevr. Corbeij met veel passie en toewijding bij verschillende advocatenkantoren werkzaam geweest. Om haar missie binnen het arbeidsrecht en het huurrecht daadwerkelijk te kunnen realiseren heeft ze in 2012 Corbeij Juridisch Advies opgericht. Een persoonlijke benadering, inlevingsvermogen en een praktische insteek zorgen voor de succesvolle afhandeling van zaken.

 

Waarom Corbeij Juridisch Advies?

  • Persoonlijke en betrokken aanpak
  • Voor werknemers en werkgevers
  • We komen desgewenst bij u thuis langs

Maak gerust een afspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een intake gesprek door te bellen naar 015 - 666 74 02.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

U kunt o.a. bij ons terecht voor:
  • Arbeidsrecht
  • Contractrecht
  • Ontslagrecht

Afspraaklocatie

Corbeij Juridisch Advies
Marshallaan 2
2625 GZ Delft


Hoofdvestiging