015 - 666 74 02

Arbeidsrecht specialist in Den Haag nodig?

Ontslag bij vast contract

Ontslag bij een vast contract kan alleen wanneer er een geldige reden is. Als werkgever kunt u niet zomaar iemand ontslaan. Wilt u weten wat uw rechten en plichten zijn als werkgever of als werknemer bij ontslag vast contract? Vaak is het inschakelen van een arbeidsrecht advocaat in Den Haag niet nodig en kan een arbeidsjurist u helpen. Lees hieronder alles wat u moet weten of neem gerust contact met ons op. Onze jurist arbeidsrecht geeft u graag advies en helpt u van A tot Z door de procedures heen.

Vast contract ontslag?

Voor vast contract ontslag moet een werkgever een geldige reden hebben. Iemand ontslaan met een vast contract kan alleen bij:

  • ontslag op staande voet
  • wederzijds goedvinden
  • economische redenen
  • arbeidsconflict
  • langdurige arbeidsongeschiktheid
  • bereiken pensioenleeftijd

Een vast contract betekent dus niet dat u als werknemer niet ontslagen kunt worden. Werknemers zijn wel goed beschermd door de wet en de werkgever moet in de meeste gevallen toestemming vragen voor een medewerker ontslaan met vast contract bij het UWV of bij de kantonrechter.

Ontslag bij vast contract aanvechten?

Heeft u een vast contract en wil uw werkgever u ontslaan? In wat voor situatie u ook zit, wij helpen u alles soepel te laten verlopen. We proberen een rechtszaak te voorkomen. Vaak kan met goede communicatie en samenwerking een oplossing gevonden worden die voor beide partijen werkbaar is. Bent u ontslagen op staande voet, krijgt u ontslag tijdens ziekte? Neem gerust contact met ons op.

Juridisch advies werkgever

Wilt u als werkgever een medewerker ontslaan met vast contract? Onze arbeidsrecht specialist in Den Haag weet precies wat u nodig heeft om tot alles soepel te laten verlopen. U kunt ook bij ons terecht voor mediation bij bijvoorbeeld een arbeidsconflict.

Bel gerust 015 - 666 74 02 of vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met u op.

 

sytske corbeij

Sytske Corbeij

Na de studie Nederlands Recht succesvol te hebben afgerond is mevr. Corbeij met veel passie en toewijding bij verschillende advocatenkantoren werkzaam geweest. Om haar missie binnen het arbeidsrecht en het huurrecht daadwerkelijk te kunnen realiseren heeft ze in 2012 Corbeij Juridisch Advies opgericht. Een persoonlijke benadering, inlevingsvermogen en een praktische insteek zorgen voor de succesvolle afhandeling van zaken.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

U kunt o.a. bij ons terecht voor:
  • Arbeidsrecht
  • Contractrecht
  • Ontslagrecht

Afspraaklocatie

Corbeij Juridisch Advies
Marshallaan 2
2625 GZ Delft


Hoofdvestiging