070 - 799 00 12

Arbeidsrecht specialist in Den Haag nodig?

Specialist ontslagvergoeding

U kunt zelf onderhandelen over de hoogte van uw ontslagvergoeding, maar u kunt zich ook laten bijstaan door een professional. Corbij Juridisch Advies bespreekt graag de kansen en mogelijkheden met u om samen te zien op welke wijze het beste resultaat kan worden behaald. Wij zijn de specialist op het gebied van arbeidsrecht en helpen u graag in Den Haag en omgeving.

Ondersteuning bij uw ontslagvergoeding

Hoe wordt een ontslagvergoeding berekend? Het berekenen en uitonderhandelen van een ontslagvergoeding is per definitie maatwerk dat aan een specialist moet worden overgelaten. Doorgaans kunnen wij al na een eerste gesprek een inschatting maken van het te verwachten resultaat. Tijdens dat eerste gesprek kan dan ook worden besloten of het voor de cliƫnt aantrekkelijk is om zich door ons te laten bijstaan.

In onze ogen moet een arbeidsrecht specialist een meerwaarde hebben. Als die meerwaarde er niet is, zult u dat onmiddellijk van ons horen. Wij ondersteunen u graag in Den Haag en regio Den Haag bij het regelen van uw ontslagvergoeding. Bel om een afspraak te maken of vul ons contactformulier in.

Sytske Corbeij

Sytske Corbeij

Over Corbeij Juridisch Advies

Na de studie Nederlands Recht succesvol te hebben afgerond is Sytske Corbeij met veel passie en toewijding bij verschillende advocatenkantoren werkzaam geweest. Om haar missie binnen het arbeidsrecht en het huurrecht daadwerkelijk te kunnen realiseren heeft ze in 2012 Corbeij Juridisch Advies opgericht. Een persoonlijke benadering, inlevingsvermogen en een praktische insteek zorgen voor de succesvolle afhandeling van zaken.

Waarom Corbeij Juridisch Advies?

  • Persoonlijke aanpak
  • Samen op zoek naar een praktische oplossing
  • We komen desgewenst bij u thuis langs

Maak gerust een afspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een intake gesprek door te bellen naar 070 - 799 00 12.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

U kunt o.a. bij ons terecht voor:
  • Arbeidsrecht
  • Contractrecht
  • Ontslagrecht

Werkgebied

Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leiden, Wassenaar, Naaldwijk, Rotterdam, Voorschoten, Rijswijk en Hoek van Holland.

Hoofdvestiging