015 - 666 74 02

Arbeidsrecht specialist in Den Haag nodig?

Ontslagvergoeding Den Haag

U kunt zelf onderhandelen over de hoogte van uw ontslagvergoeding in Den Haag, maar u kunt zich ook laten bijstaan door een professional. Corbij Juridisch Advies bespreekt graag de kansen en mogelijkheden met u over een vergoeding bij ontslag om samen te zien op welke wijze het beste resultaat kan worden behaald. Bel gerust 015 - 666 74 02. Onze jurist arbeidsrecht is dé specialist op het gebied van arbeidsrecht en helpt u graag in Den Haag en omgeving.

Vergoeding bij ontslag

Hoe wordt een vergoeding bij ontslag berekend? Het berekenen en uitonderhandelen van een ontslagvergoeding of transitievergoeding is per definitie maatwerk dat aan een specialist moet worden overgelaten. Doorgaans kunnen wij al na een eerste gesprek een inschatting maken van het te verwachten resultaat. Tijdens dat eerste gesprek kan dan ook worden besloten of het voor de cliënt aantrekkelijk is om zich door ons te laten bijstaan.

Ontslagvergoeding Den Haag hulp

In onze ogen moet een arbeidsrecht specialist een meerwaarde hebben. Als die meerwaarde er niet is, zult u dat onmiddellijk van ons horen. Wij ondersteunen u graag in Den Haag en regio Den Haag bij het regelen van uw ontslagvergoeding. Bel om een afspraak te maken of vul ons contactformulier in.

 

sytske corbeij

Sytske Corbeij

Na de studie Nederlands Recht succesvol te hebben afgerond is mevr. Corbeij met veel passie en toewijding bij verschillende advocatenkantoren werkzaam geweest. Om haar missie binnen het arbeidsrecht en het huurrecht daadwerkelijk te kunnen realiseren heeft ze in 2012 Corbeij Juridisch Advies opgericht. Een persoonlijke benadering, inlevingsvermogen en een praktische insteek zorgen voor de succesvolle afhandeling van zaken.

 

Waarom Corbeij Juridisch Advies?

  • Persoonlijke en betrokken aanpak
  • Voor werknemers en werkgevers
  • We komen desgewenst bij u thuis langs

Maak gerust een afspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een intake gesprek door te bellen naar 015 - 666 74 02.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

U kunt o.a. bij ons terecht voor:
  • Arbeidsrecht
  • Contractrecht
  • Ontslagrecht

Afspraaklocatie

Corbeij Juridisch Advies
Marshallaan 2
2625 GZ Delft


Hoofdvestiging