015 - 666 74 02

Arbeidsrecht specialist in Den Haag nodig?

Ontslag

Een ontslag heeft grote gevolgen. Daarom is het van groot belang goed op de hoogte te zijn van alle rechten en plichten die werkgevers en werknemers hebben. Corbeij Juridisch Advies treedt op voor zowel werknemers als werkgevers in Den Haag en regio Den Haag en kent dus beide kanten van de medaille.

Heeft u problemen op het werk, kent u iemand die met ontslag wordt bedreigd of overweegt u als werkgever om iemand te ontslaan? Aarzel niet om eens vrijblijvend contact op te nemen met onze jurist arbeidsrecht. Wij zijn dé specialist op het gebied van arbeidsrecht in Den Haag. Bel gerust 015 - 666 74 02.

Hulp bij ontslag op staande voet

Bij ontslag op staande voet gelden zeer strenge regels omdat een dergelijk ontslag al snel met ‘nietigheid’ wordt bedreigd. Voor werknemers heeft een ontslag op staande voet verregaande gevolgen. Zo wordt een WW-uitkering meestal geweigerd. Het is zowel voor werkgevers als werknemers van belang deze vorm van ontslag vooraf en/of achteraf door een specialist te laten toetsen.

Het formuleren van een ontslagbrief luistert nauw en is zonder twijfel specialistenwerk. Eén van de meest belangrijke zaken bij een ontslag op staande voet is voorafgaande aan het ontslag met een specialist overleggen. Wij zijn altijd in staat om snel en duidelijk te adviseren. Heeft u direct een specialist nodig die u kan helpen in Den Haag of in de regio van Den Haag? Bij ons bent u aan het juiste adres.

 

sytske corbeij

Sytske Corbeij

Na de studie Nederlands Recht succesvol te hebben afgerond is mevr. Corbeij met veel passie en toewijding bij verschillende advocatenkantoren werkzaam geweest. Om haar missie binnen het arbeidsrecht en het huurrecht daadwerkelijk te kunnen realiseren heeft ze in 2012 Corbeij Juridisch Advies opgericht. Een persoonlijke benadering, inlevingsvermogen en een praktische insteek zorgen voor de succesvolle afhandeling van zaken.

 

Waarom Corbeij Juridisch Advies?

  • Persoonlijke en betrokken aanpak
  • Voor werknemers en werkgevers
  • We komen desgewenst bij u thuis langs

Maak gerust een afspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een intake gesprek door te bellen naar 015 - 666 74 02.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

U kunt o.a. bij ons terecht voor:
  • Arbeidsrecht
  • Contractrecht
  • Ontslagrecht

Afspraaklocatie

Corbeij Juridisch Advies
Marshallaan 2
2625 GZ Delft


Hoofdvestiging